HEKİM DIŞI SAĞLIK PERSONELİNE YÖNELİK TEMEL MODÜL EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI
Tarih: 19.11.2017 Saat: 00:28
Konu: Haberler

HEKİM DIŞI SAĞLIK PERSONELİNE YÖNELİK TEMEL MODÜL EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Müdürlüğümüz Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesitarafından 2014 yılı içerisinde yürütülen "Hekim Dışı Sağlık Personeli Temel Modül Eğitimi sonuncusu yapıldı. "  Eğitime Hastane Acil ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görevli Tüm AABT-AAT Ebe ve Hemşire katılmış olup katılımcılara 5 gün süresince teorik ve pratik konularda bilgiler verilmiştir.

112 Şube Müdürü Hüseyin BİLGİN eğitimler ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Hekim Dışı Sağlık Personeli Temel Modül Eğitimi tamamladık. Bir sonra ki modül eğitimi olan TRK eğitimini vermeye başlayacağız. Eğitimlerimizde emeği gecen Bayburt il sağlık müdürlüğü eğitici eğitimlerine 112 de görevli doktorlara ve  Devlet Hastanesi Acil polikliniğinde görevli Uzm. dr.. M. Fatih KAHRAMAN , Anestezi uzm. Dr. Fatih ULUSOYA VE Meltem YAŞAR’A, Hastane Başhekimi Yalçın KIRMIZIOĞLUNA eğitimimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.